Navigation
EnglishLanguage Switcher

ALPLA Jobs

Meewerkend hoofd technische dienst - Hoensbroek

ALPLA Hoensbroek B.V. / Hoensbroek / Netherlands / Technische ondersteuning

DIT GA JE DOEN

Alpla Hoensbroek is een in-house vestiging voor de klant Dalli, die de door ALPLA geproduceerde flessen afvult met wasmiddelen.

Op dit moment zijn er ca. 25 mensen bij ons in dienst maar wegens uitbreiding in de organisatie zoeken wij een meewerkend hoofd technische dienst voor onze fabriek in Hoensbroek. In grote lijnen zal je je bezig houden met alle zaken die horen bij het optimaal laten functioneren van de in de productielijn aanwezige machines en installaties.

Deze leuke uitdagende functie biedt een vrij breed takenpakket waaronder valt: het uitvoeren van (preventief) onderhoud aan machines, het coördineren van dagelijkse bedieningswerkzaamheden aan installaties, het coachen en leidinggeven aan 2 technische medewerkers, het onderzoeken van technische problemen en aandragen van verbeterplannen, het waarborgen van continuïteit en kwaliteit van het (productie)proces, het projectmatig aanpakken van investeringen ter verbetering van de machines, installaties en productielijnen, meedenken over verbeteringen en optimalisatie van bestaande processen, sturen en controleren van eventuele externe onderhoudspartijen op basis van afgesloten contracten en planning, het bijhouden van een administratie waarin uren, materialen, tekeningen en andere documenten met betrekking tot de het (productie)proces geregistreerd worden, het opmaken van periodieke rapportages ten aanzien van het functioneren en optimaliseren van de machines en installaties, toetsen van machines en installaties aan wettelijke verplichtingen en het opstellen en bijhouden van meerjarige onderhoudsplannen en bijbehorende kostencalculaties.

DIT BEN JIJ

Ben jij:

  • Op zoek naar een baan op MBO niveau-4 (bij voorkeur mechatronica / elektrotechniek) en heb je minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie?
  • Flexibel, zelfstandig en een teamplayer met leidinggevende capaciteiten?
  • In bezit van een goede kennis van de Nederlandse en Duitse taal?
  • Bereid bereikbaarheidsdiensten mee te draaien?

DIT HEBBEN WE JOU TE BIEDEN

Een gevarieerde baan in een kleine fabriek die onderdeel uitmaakt van een groot familiebedrijf met fabrieken verspreid over de hele wereld. Na een tijdelijke overeenkomst is er kans op een vaste baan.

Interesse? Reageer en stuur je sollicitatie met motivatie naar: Antoinnet van Zoelen, mail: Antoinnet.VanZoelen@alpla.com.

Werkadres: De koumen 12 in Hoensbroek

Contact person
Antoinnet Van Zoelen , Human Resources

ALPLA Nederland B.V.
T +31 (0)6 14037966, www.alpla.com

  apply