Navigation
EnglishLanguage Switcher

ALPLA Jobs

3 x Medewerker technische dienst - Mijdrecht

ALPLA Nederland B.V. / RV Mijdrecht / Netherlands / Technische ondersteuning

DIT GA JE DOEN

1 miljoen kunststof verpakkingen per dag op 15 machines in Mijdrecht. 21.000 collega’s in 46 landen. Campina, CocaCola, Remia, L’Oréal, WC-Eend: je komt het resultaat van jouw werk elke dag tegen… Welkom in onze familie van unieke pioniers, waar je je creativiteit en leergierigheid mag benutten en mag werken met de modernste techniek voor duurzame verpakkingsoplossingen!

Dit ga je doen:

Na een intensieve inwerkperiode krijg jij, samen met je team, de verantwoordelijkheid voor onderhouds-, storings- en ombouwwerkzaamheden aan onze flessenblaasmachines. Daar kunnen de volgende werkzaamheden toe behoren:

 • Verhelpen van storingen (mechanisch en/of hydraulisch en/of elektrisch);
 • (Preventief) onderhoud aan de machines;
 • Ombouwen van productie/inpak machines en transportbanden;
 • Administratie van je activiteiten.

Dit zeggen je toekomstige collega’s over de technische dienst:

“Geen dag is hetzelfde.” “Cursus of training nodig? Dat mag altijd!” “Trots om elke dag en overal het resultaat van mijn werk tegen te komen.” “Puzzelen met de instellingen van de machines en dan zien dat de productiesnelheid ineens flink stijgt.” “Ik krijg veel vrijheid en zelfstandigheid.” “Elke machine is anders, ze lijken wel een eigen leven te leiden.” “We kunnen op elkaar vertrouwen."

DIT BEN JIJ

Dit ben jij:

Jij vindt alles wat met techniek te maken heeft interessant en wil je kennis daarover continu vergroten. Je leert makkelijk en graag: door een opleiding/cursus, of in de praktijk. Die kans krijg je bij ons, maar je hebt er ook zelf de verantwoordelijkheid over: Pak je kans! We gaan er niet van uit dat je direct met onze machines (eigen ontwerp) aan de slag kunt, of dat je direct een fles kunt ‘blazen’, dus we leiden je zelf op. Enige technische kennis/ervaring is wel wenselijk en dan denken we vooral aan:

 • MBO (minimaal niveau 2), bij voorkeur richting WTB, Electro, mechatronica, of vergelijkbaar;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal, basis Engels en/of Duits is een grote pré ivm (internationale) praktijktrainingen;
 • Je doorziet en onderzoekt technische uitdagingen en komt met je creativiteit en inzicht tot oplossingen;
 • Je bent bereid om 1x per maand de pieperdienst tot 19.30u op je te nemen (dan kun je dus teruggeroepen worden ivm een storing).

DIT HEBBEN WE JOU TE BIEDEN

Dit hebben wij jou te bieden:

De mogelijkheid op een vaste baan in een modern, internationaal groeiend familiebedrijf waarin jij mee kunt groeien! Een informele werksfeer, met ruimte voor jouw ideeën en initiatieven.

 • Het salaris voor deze functie ligt tussen ongeveer €2000 en €3000 bruto per maand, afhankelijk van kennis en ervaring;
 • Er wordt bij ons weinig overgewerkt, maar uiteraard krijg je een passende vergoeding mocht het toch voorkomen (o.a. bij de pieperdienst);
 • 8% vakantiegeld, 25 vakantiedagen, reiskosten, collectieve pensioen- & ziektekostenregeling.

Kom jij ons team versterken?

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

Contact person
Antoinnet Van Zoelen , Human Resources

ALPLA Nederland B.V.
T +31 (0)6 14037966, www.alpla.com

Directions apply