Navigation
EnglishLanguage Switcher

ALPLA Jobs

Operator - Mijdrecht - 3 ploegen

ALPLA Nederland B.V. / RV Mijdrecht / Netherlands / Production

DIT GA JE DOEN

‘Jouw’ 15 verschillende machines produceren 1 miljoen (duurzame) plastic verpakkingen per dag. Thuis zie je dagelijks het resultaat: je shampoo, je frisdrank, je mayonaise, je schoonmaakmiddel, want Alpla behoort wereldwijd tot de top-3 van verpakkingsproducenten. Grijp jij de kans om onderdeel te worden van onze familie?

Dit ga je doen:

Samen met je ploeggenoten (we draaien 3-ploegendiensten) zorg je voor een zo efficiënt mogelijk productieproces met eindproducten van de hoogste kwaliteit. Daar kunnen de volgende werkzaamheden toe behoren:

 • Inregelen en bijsturen van machines en registreren van de procesgegevens;
 • Verrichten van kleine reparaties en inspecties;
 • Voorkomen, en waar mogelijk oplossen, van storingen;
 • Zorgdragen voor voldoende grondstoffen bij elke machine.

Dit zeggen je toekomstige collega’s over deze functie:

“Geen dag is hetzelfde.” “Cursus of training nodig? Dat mag altijd!” “Trots om elke dag en overal het resultaat van mijn werk tegen te komen.” “Puzzelen met de instellingen van de machines en dan zien dat de productiesnelheid ineens flink stijgt.” “Ik krijg veel vrijheid en zelfstandigheid.” “Elke machine is anders, ze lijken wel een eigen leven te leiden.” “We kunnen op elkaar vertrouwen.”

DIT BEN JIJ

Jij vindt alles wat met techniek te maken heeft interessant en wil je kennis daarover continu vergroten. Je leert makkelijk en graag: door een opleiding/cursus, of in de praktijk. Die kans krijg je bij ons, maar je hebt er ook zelf de verantwoordelijkheid over: Pak je kans! We gaan er niet van uit dat je direct met onze machines (eigen ontwerp) aan de slag kunt, of dat je direct een fles kunt ‘blazen’, dus we leiden je zelf op. Technische kennis/ervaring is wel wenselijk en dan denken we vooral aan:

 • MBO (minimaal niveau 2), bij voorkeur richting WTB, Electro, mechatronica, of vergelijkbaar;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal, basis Engels en/of Duits is een grote pré ivm (internationale) praktijktrainingen;
 • Je doorziet en onderzoekt technische uitdagingen en komt met je creativiteit en inzicht tot oplossingen;
 • Ervaring en/of bereidheid tot werken in een 3-ploegendienst:
  • Week 1: 22.00 – 6.00u / Week 2: 14.00 – 22.00u / Week 3: 6.00 – 14.00u

DIT HEBBEN WE JOU TE BIEDEN

De mogelijkheid op een vaste baan in een modern, internationaal groeiend familiebedrijf waarin jij mee kunt groeien! Een informele werksfeer, met ruimte voor jouw ideeën en initiatieven.

 • Het salaris voor deze functie ligt tussen ongeveer €2000 en €2500 bruto per maand, afhankelijk van kennis en ervaring, ploegentoeslag komt daar nog bij;
 • Er wordt bij ons weinig overgewerkt, maar uiteraard krijg je een passende vergoeding mocht het toch voorkomen;
 • 8% vakantiegeld, 25 vakantiedagen, reiskosten, collectieve pensioen- & ziektekostenregeling.

Dit is Alpla

Onze naam staat wereldwijd voor kunststofverpakkingen van de hoogste kwaliteit. Ongeveer 21.000 medewerkers, in 178 vestigingen in 46 landen zorgen dagelijks voor de verpakkingen die jij dagelijks gebruikt: Campina, CocaCola, Remia, L’Oréal, WC-Eend, etc. Welkom in onze familie van unieke pioniers, waar je je creativiteit en leergierigheid mag benutten en mag werken met de modernste techniek voor duurzame verpakkingsoplossingen!

Kijk vooral ook op onze website om een indruk van Alpla te krijgen!

Kom jij ons team versterken?

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

Legally mandatory note: In line with the minimum salary stipulated in the collective agreement, the actual salary for this position is based on professional qualifications and experience.

Contact person
Antoinnet Van Zoelen , Human Resources

ALPLA Nederland B.V.
T +31 (0)6 14037966, www.alpla.com

Directions apply