Navigation
EnglishLanguage Switcher

ALPLA Jobs

Medewerker(s) technische dienst

Alpla Zwolle B.V. / Zwolle / Netherlands / Maintenance

DIT GA JE DOEN

Een nieuwe functie in een nieuwe fabriek! Volop kansen en uitdagingen!

Samen met je nieuwe collega's ga je het technische team vorm geven. Na een intensieve inwerkperiode krijg je, samen met je team, de verantwoordelijkheid voor onderhouds-, storings- en ombouwwerkzaamheden aan onze flessenblaasmachines. Daar kunnen de volgende werkzaamheden toe behoren:

  • Verhelpen van storingen (mechanisch en/of hydraulisch en/of elektrisch)
  • (Preventief) onderhoud aan de machines
  • Ombouwen van productie/inpak machines en transportbanden
  • Administratie van je activiteiten

DIT BEN JIJ

Je vindt alles wat met techniek te maken heeft interessant en wil je kennis daarover continu vergroten. Je leert makkelijk en graag: door een opleiding/cursus, of in de praktijk. Die kans krijg je bij ons, maar je hebt er ook zelf de verantwoordelijkheid over: Pak je kans! We gaan er niet van uit dat je direct met onze machines (eigen ontwerp) aan de slag kunt, of dat je direct een fles kunt ‘blazen’, dus we leiden je zelf op. Enige technische kennis/ervaring is wel wenselijk en dan denken we vooral aan:

  • MBO (minimaal niveau 3), bij voorkeur richting WTB, Electro, mechatronica, of vergelijkbaar;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal, basis Engels en/of Duits is een grote pré ivm (internationale) praktijktrainingen;
  • Je doorziet en onderzoekt technische uitdagingen en komt met je creativiteit en inzicht tot oplossingen;
  • Je bent bereid om 1x per maand de pieperdienst tot 19.30u op je te nemen (dan kun je dus teruggeroepen worden ivm een storing).

Om een goed technisch team samen te stellen zoeken wij techneuten met verschillende achtergronden: zowel electro als mechanisch.

Voor deze functie zoeken wij gemotiveerde, ervaren medewerkers die bereid zijn om in de opstartfase scholing te volgen bij een van onze collega fabrieken. Om een goede kennis op te bouwen van onze machines en processen zal dit voor de duur van een aantal maanden zijn. De kans is groot dat deze scholingen in het buitenland plaatsvinden.

DIT HEBBEN WE JOU TE BIEDEN

Bij ons krijg je de mogelijkheid om onderdeel te worden van een modern, internationaal groeiend familiebedrijf.

Alpla Zwolle wordt de 4e Alpla fabriek in Nederland. Een fabriek die in de opstartfase is en waar we vanaf voorjaar 2020 productie gaan draaien. In Zwolle zijn volop mogelijkheden en uitdagingen voor nieuwe medewerkers. Je kunt je steentje bijdragen aan de opbouw van een nieuwe fabriek en samen met andere Alpla collega’s bouwen aan een veilige en prettige werkomgeving waar collegialiteit en plezierig werken voorop staan.

Welkom in onze familie van unieke pioniers, waar je je creativiteit en leergierigheid mag benutten en mag werken met de modernste techniek voor duurzame verpakkingsoplossingen!

Contact person
Antoinnet Van Zoelen , Human Resources

ALPLA Nederland B.V.
T +31 (0)6 14037966, www.alpla.com

Directions apply