Navigation
EnglishLanguage Switcher

ALPLA Jobs

QHSE-Coördinator Mijdrecht fulltime

ALPLA Nederland B.V. / RV Mijdrecht / Netherlands / Kwaliteit

DIT GA JE DOEN

Welkom in onze familie van unieke pioniers: waar je je creativiteit en leergierigheid mag benutten en mag werken met de modernste techniek voor duurzame verpakkingsoplossingen. Onze naam staat wereldwijd voor kunststofverpakkingen van de hoogste kwaliteit. Ongeveer 20.900 medewerkers, in 181 vestigingen verspreid over 46 landen zorgen dagelijks voor de verpakkingen die jij dagelijks gebruikt. Niet zonder succes, want wij behoren wereldwijd tot de top-3 van verpakkingsproducenten.

Onze 14 machines in Mijdrecht produceren zo'n 1 miljoen (duurzame) plastic verpakkingen per dag. Flessen die wij produceren vanuit onze baseplant zijn onder andere de iconische WC-Eend fles.

Als QHSE-Coördinator is jouw speerpunt het kwaliteitsbeleid voor de fabriek. Je richt je hierbij vooral op het creëren van een veilige en gezonde werkplek, houdt toezicht op het naleven van wettelijke kaders (compliance) en besteedt aandacht aan het creëren van draagvlak voor QHSE binnen de organisatie. Je houdt regelmatig contact met jouw QA collega's binnen de ALPLA Groep.

Een greep uit jouw werkzaamheden:

 • Bewaken en uitvoeren van het QHSE beleid;
 • Organiseren en uitvoeren van zowel interne als externe audits;
 • Opstellen en/of controleren van onder meer HACCP, risicoanalyses, kwaliteitsmanagementsysteem, RI&E, milieu aspecten analyses, jaarplannen en jaarverslagen, veiligheidsbeleid;
 • Toezien op de uitvoering van het veiligheidsbeleid, het rapporteren en analyseren van veiligheidsincidenten en opstellen van verbeterplannen;
 • Adviseren van managementteam en lijnmanagement;
 • Fungeren als aanspreekpunt voor de klant, overheidsinstanties en auditors op het gebied van QHSE;
 • Beoordelen en afhandelen van interne blokkades en externe klachten;
 • Aansturen van 1 QC medewerker.

DIT BEN JIJ

Je bezit uitstekende communicatieve vaardigheden waarmee jij ons management en onze medewerkers kan overtuigen van het belang van jouw adviezen. Daarnaast beschik je over een sterk analytisch vermogen wat je kan inzetten om ons proces elke dag beter te maken. Verder zouden we het fijn vinden als je de volgende eisen kan afvinken:

 • MBO-4 werk- en denkniveau;
 • Kennis van relevante kwaliteits- en milieunormen;
 • Kennis van statistische procescontrole (SPC) en FSSC 22000 (pré);
 • Ervaring in de kunststofverwerkende en/of foodindustrie is een pré;
 • Goede taalvaardigheid in zowel het Nederlands als in het Engels.

DIT HEBBEN WE JOU TE BIEDEN

De mogelijkheid op een vaste baan in een modern, internationaal groeiend familiebedrijf waarin jij mee kunt groeien. Een informele werksfeer, met ruimte voor jouw ideeën en initiatieven. Uiteraard bieden wij een marktconform salaris op basis van jouw opgedane kennis en ervaring.

Kijk ook eens op onze website om nog meer te weten te komen over onze ALPLA-familie.

Grijp jij deze kans om onderdeel te worden van onze familie? Wij zien jouw reactie graag tegemoet! Mocht je nog vragen hebben, laat deze dan vooral weten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Contact person
Linda Smeding , Human Resources

ALPLA Nederland B.V.
Groot-Mijdrecht-Straat 39, 3641RV Mijdrecht, Netherlands
T +31 297 782017, www.alpla.com

Directions apply