Navigation
EnglishLanguage Switcher

ALPLA Jobs

Administratief financieel medewerker

ALPLA Nederland B.V. / RV Mijdrecht / Netherlands / Administration

DIT GA JE DOEN

Ben jij op zoek naar een parttime (bij)baan voor drie dagen in de week? Kan jij goed overzicht houden èn word jij gelukkig van een administratie die tiptop in orde is? Dan biedt Alpla jou een uitgelezen kans!

Jouw uitdaging bij Alpla in Mijdrecht:

Verwacht geen standaard 9 tot 5 functie. Alpla is in beweging, zo ook deze functie. Naast de dagelijkse werkzaamheden zoals inboeken en controleren van vrachtbrieven en facturen zal je tevens assisteren in het verzorgen van de debiteuren- en crediteurenadministratie. Uiteraard verwachten wij dat jij secuur kan werken en een goed cijfermatig inzicht hebt. Wij zoeken iemand voor in ieder geval de dinsdag en de vrijdag. Op deze dagen is onze HR Officer niet aanwezig, dus op deze dagen kunnen er ook zomaar HR-gerelateerde zaken op jouw pad komen! De derde dag kan in overleg vrij worden ingedeeld. Taken die verder zoal langs kunnen komen zijn:

  • Opstellen inkooporders;
  • Matchen inkooporders met inkoopfacturen;
  • Opstellen van verkoopfacturen en boeken van inkoopfacturen;
  • Boeken van bankmutaties in het boekhoudsysteem;
  • Klaarzetten van betalingen voor het bankverkeer;
  • Overige administratieve werkzaamheden.

Je komt te werken op de financiële afdeling waar drie collega’s zich dagelijks bekommeren over de financiële administratie. De standplaats voor deze functie is Mijdrecht, dus je zal iedere dag meekrijgen wat er op onze productieplant in Mijdrecht gebeurd. Daarnaast zal je regelmatig contact met collega’s van andere vestigingen hebben omdat wij ook voor hun de administratie verzorgen. Je zal dus veel samenwerken ondanks dat je in een klein team werkzaam bent.

DIT BEN JIJ

Wat breng je mee?

  • Een afgeronde mbo-opleiding in financiële / administratieve richting. Uiteraard zijn studenten die een passende bijbaan zoeken ook van harte welkom om te reageren;
  • Kennis van D365 en Exact is een pré;
  • Goede taalvaardigheid in zowel het Nederlands als in het Engels. Duits is een pré.

DIT HEBBEN WE JOU TE BIEDEN

De mogelijkheid om onderdeel te zijn van een modern, internationaal familiebedrijf met een informele werksfeer en ruimte voor jouw ideeën en initiatieven. Wij groeien en uiteraard hopen we dat jij met ons mee groeit. Verder bieden wij een marktconform salaris op basis van jouw opgedane kennis en ervaring.

Dit is Alpla

Welkom in onze familie van unieke pioniers: waar je je creativiteit en leergierigheid mag benutten en mag werken met de modernste techniek voor duurzame verpakkingsoplossingen. Onze naam staat wereldwijd voor kunststofverpakkingen van de hoogste kwaliteit. Ongeveer 20.900 medewerkers, in 181 vestigingen verspreid over 46 landen zorgen dagelijks voor de verpakkingen die jij dagelijks gebruikt. Niet zonder succes, want wij behoren wereldwijd tot de top-3 van verpakkingsproducenten.

Contact person
Bianca Heemskerk , Human Resources

ALPLA Hoensbroek B.V.
Denemarkenweg 20, 4389Vlissingen Oost, Netherlands
T +31 118745793, www.alpla.com

Directions apply