Navigation
简体中文Language Switcher

ALPLA Jobs

Medewerker technische dienst - Vlissingen

ALPLA Hoensbroek B.V. / Vlissingen Oost / Netherlands / Technische ondersteuning

DIT GA JE DOEN

500.000 kunststof verpakkingen per dag op 6 machines in Vlissingen. 21.000 collega’s in 46 landen. Fruitsappen, shampoo, afwasmiddel, limonade: je komt het resultaat van jouw werk elke dag tegen… Welkom in onze familie van unieke pioniers, waar je je creativiteit en leergierigheid mag benutten en mag werken met de modernste techniek voor duurzame verpakkingsoplossingen!

Dit ga je doen Na een intensieve inwerkperiode krijg jij, samen met je collega, de verantwoordelijkheid voor onderhouds-, storings- en ombouwwerkzaamheden aan onze flessenblaasmachines. Daar kunnen de volgende werkzaamheden toe behoren:

  • Verhelpen van storingen (mechanisch en/of hydraulisch en/of elektrisch);
  • (Preventief) onderhoud aan de machines;
  • Ombouwen van productie machines en transportbanden;
  • Administratie van je activiteiten.

DIT BEN JIJ

Je vindt alles wat met techniek te maken heeft interessant en wil je kennis daarover continu vergroten. Je leert makkelijk en graag: door een opleiding/cursus, of in de praktijk. Die kans krijg je bij ons, maar je hebt er ook zelf de verantwoordelijkheid over: Pak je kans! We gaan er niet van uit dat je direct met onze machines (eigen ontwerp) aan de slag kunt, of dat je direct een fles kunt ‘blazen’, dus we leiden je zelf op. Enige technische kennis/ervaring is wel wenselijk en dan denken we vooral aan:

  • MBO (minimaal niveau 2), bij voorkeur richting WTB, Electro, mechatronica, of vergelijkbaar;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal, basis Engels en/of Duits is een grote pré ivm (internationale) praktijktrainingen;
  • Je doorziet en onderzoekt technische uitdagingen en komt met je creativiteit en inzicht tot oplossingen;
  • Je bent bereid om om de week de pieperdienst (24 uur per dag) op je te nemen (dan kun je dus teruggeroepen worden ivm een storing).

DIT HEBBEN WE JOU TE BIEDEN

De mogelijkheid op een vaste baan in een modern, internationaal groeiend familiebedrijf waarin jij mee kunt groeien! Een prettige werksfeer, met ruimte voor jouw ideeën en initiatieven.

Naast een marktconform salaris krijg je voldoende vakantiedagen, vakantietoeslag, kun je deelnemen aan de collectieve pensioenregeling.

Ben jij onze nieuwe collega in Vlissingen???

Reacties graag via deze website, telefonische informatie, bel: 0118-745790

Contact person
Antoinnet Van Zoelen , Human Resources

ALPLA Nederland B.V.
T +31 (0)6 14037966, www.alpla.com

  apply