Navigation
简体中文Language Switcher

ALPLA Jobs

Quality Control Operator

Alpla Zwolle B.V. / Zwolle / Netherlands / Kwaliteit

DIT GA JE DOEN

Alpla Zwolle wordt de 4e Alpla fabriek in Nederland. Een fabriek die in de opstartfase is en waar we vanaf voorjaar 2020 productie gaan draaien. In Zwolle zijn volop mogelijkheden en uitdagingen voor nieuwe medewerkers. Je kunt je steentje bijdragen aan de opbouw van een nieuwe fabriek en samen met andere Alpla collega’s bouwen aan een veilige en prettige werkomgeving waar collegialiteit en plezierig werken voorop staan. Een nieuwe functie in een nieuwe fabriek! Volop kansen en uitdagingen!

Na een intensieve inwerkperiode ga je ervoor zorgen dat onze de door ons geproduceerde plastic verpakkingen de hoge kwaliteit die ALPLA wil leveren in stand wordt gehouden. Dit houdt onder meer in: - Het meten en testen van de kunststof verpakkingen; - Het maken van rapportages die de metingen weergeven en voldoen aan de interne eisen; - Het in stand houden van een betrouwbare database; - Het beheren van de benodigde documentatie; - Controle uitoefenen en rapporteren van de processen; - Het waarborgen van de kwaliteit die de klant van ons verwacht; - Beheren van ons Quality System Support; - Het assisteren in het voorbereiden van de audits; - Uitvoeren van interne audits; - Zorg dragen voor een goede uitvoering in het testen van de kwaliteit door jou maar ook door de operators; - Het voorzien in een goede aanlevering van nieuwe monsters en assisteren in het testen daar van.

DIT BEN JIJ

Wat verwachten wij van je? - Een afgeronde MBO-opleiding of gelijkwaardig; - Ervaring in het werken met testapparatuur in een laboratorium is een pré; - Goede computervaardigheden; - Goed samen te kunnen werken met andere afdelingen; - Goede organisatie kwaliteiten; - Goede beheersing van de Nederlandse taal, basis Engels en/of Duits; - Bereidheid te werken in een 5-ploegendienst.

DIT HEBBEN WE JOU TE BIEDEN

Een uitdagende, zelfstandige functie bij een internationaal en toekomstgericht familiebedrijf dat volop groeit. Veel verantwoordelijkheid en hierdoor ruimte voor je eigen ontwikkeling. Goede arbeidsvoorwaarden en salarispakket.

Bij ons krijg je de mogelijkheid om onderdeel te worden van een modern, internationaal groeiend familiebedrijf. Welkom in onze familie van unieke pioniers, waar je je creativiteit en leergierigheid mag benutten en mag werken met de modernste techniek voor duurzame verpakkingsoplossingen!

Contact person
Bianca Heemskerk , Human Resources

ALPLA Hoensbroek B.V.
Denemarkenweg 20, 4389Vlissingen Oost, Netherlands
T +31 118745793, www.alpla.com

Directions apply