Navigation
简体中文Language Switcher

ALPLA Jobs

Financieel Specialist

ALPLA Nederland B.V. / RV Mijdrecht / Netherlands / Finance & Controlling

DIT GA JE DOEN

Welkom in onze familie van unieke pioniers: waar je je creativiteit en leergierigheid mag benutten en mag werken met de modernste techniek voor duurzame verpakkingsoplossingen. Onze naam staat wereldwijd voor kunststofverpakkingen van de hoogste kwaliteit. Ongeveer 20.900 medewerkers, in 181 vestigingen verspreid over 46 landen zorgen dagelijks voor de verpakkingen die jij dagelijks gebruikt. Niet zonder succes, want wij behoren wereldwijd tot de top-3 van verpakkingsproducenten.

In Nederland hebben wij op dit moment vier fabrieken. Deze zijn gelegen in: Hoensbroek, Mijdrecht, Vlissingen en Zwolle. Voor 2020 zullen deze locaties samen zo’n 500 miljoen plastic verpakkingen gaan produceren zoals de iconische WC-Eend fles.

Vanwege het vertrek van een collega zijn wij per direct op zoek naar een Financieel Specialist die toe is aan zijn of haar tweede of derde carrièrestap. Als Financieel Specialist ben je samen met je collega verantwoordelijk voor de complete administratie van onze vier fabrieken. Hierbij rapporteer je aan onze Country Manager Finance. De standplaats is Mijdrecht, dus je zal iedere dag meekrijgen wat er op onze productieplant in Mijdrecht gebeurd. Daarnaast heb je regelmatig contact met je collega’s op de andere locaties.

In 2020 zal een nieuw financieel systeem geïmplementeerd worden. Jij kan er mede voor zorgen dat de overgang soepel verloopt en de uiteindelijke jaarafsluiting van 2020 in no-time gereed is. De taken die je verder kan verwachten zijn onder andere:

 • Opstellen van de maandrapportage inclusief consolidatie;
 • Opstellen van de maand- en jaarafsluiting;
 • Opstellen van financiële rapportages voor ons management;
 • Uitvoeren van interne controles met behulp van checklisten en het interne controle programma;
 • Ondersteuning bij de interim en einde jaar controle door onze externe Accountant;
 • Uitvoeren van specialistische taken binnen de financiële administratie (BTW, VPB, CBS e.d.);
 • Deelnemen aan projecten zoals de implementatie nieuw financieel systeem;
 • Verbeteren van de administratieve organisatie en de interne controle.

DIT BEN JIJ

Uiteraard gaan je ogen glinsteren wanneer we het over jouw vakgebied hebben. Je bent nauwkeurig en met je sterk ontwikkelde analytische vermogen ontgaat jou geen enkel detail binnen de verschillende cijferoverzichten die je dagelijks verwerkt. Een gezonde dosis perfectionisme wordt dus zeker gewaardeerd! Daarnaast zie je het als een uitdaging om de deadlines die er zijn te behalen, waarbij je het hoofd koel houdt en je het overzicht behoudt. Vanwege het feit dat ons internationale hoofdkantoor in Oostenrijk gevestigd is, verwachten wij dat je zowel het Nederlands als het Engels goed beheerst. Mocht je door je talenknobbel ook het Duits beheersen, dan is dit een sterke pré.

Wat breng je mee?

 • Afgeronde hbo-opleiding in financiële richting;
 • Toe aan je tweede of derde carrièrestap;
 • Kennis van D365 en Exact is een pré;
 • Zelfstandig, flexibel en proactief;
 • Capaciteit om met strakke deadlines te werken en prioriteiten te stellen;
 • Goede taalvaardigheid in zowel het Nederlands als in het Engels. Duits is een pré.

DIT HEBBEN WE JOU TE BIEDEN

De mogelijkheid op een vaste baan in een modern, internationaal groeiend familiebedrijf waarin jij mee kunt groeien. Een informele werksfeer, met ruimte voor jouw ideeën en initiatieven. Uiteraard bieden wij een marktconform salaris op basis van jouw opgedane kennis en ervaring.

Kijk ook eens op onze website om nog meer te weten te komen over onze ALPLA-familie. Grijp jij deze kans om onderdeel te worden van onze familie? Wij zien jouw reactie graag tegemoet! Mocht je nog vragen hebben, neem dan vooral contact met mij op.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Contact person
Bianca Heemskerk , Human Resources

ALPLA Hoensbroek B.V.
Denemarkenweg 20, 4389Vlissingen Oost, Netherlands
T +31 118745793, www.alpla.com

Directions apply