Navigation
简体中文Language Switcher

ALPLA Jobs

Supply Chain Manager

ALPLA Nederland B.V. / RV Mijdrecht / Netherlands / Logistics

DIT GA JE DOEN

Welkom in onze familie van unieke pioniers: waar je je creativiteit en leergierigheid mag benutten en mag werken met de modernste techniek voor duurzame verpakkingsoplossingen. Onze naam staat wereldwijd voor kunststofverpakkingen van de hoogste kwaliteit. Ongeveer 20.900 medewerkers, in 181 vestigingen verspreid over 46 landen zorgen dagelijks voor de verpakkingen die jij dagelijks gebruikt. Niet zonder succes, want wij behoren wereldwijd tot de top-3 van verpakkingsproducenten.

Onze 14 machines in Mijdrecht produceren zo'n 1 miljoen (duurzame) plastic verpakkingen per dag. Flessen die wij produceren vanuit onze baseplant zijn onder andere de iconische WC-Eend fles.

Om ons proces verder te professionaliseren en in de (nabije) toekomst klaar te maken voor verdere groei van onze productielijnen zoeken wij een hands-on Supply Chain Manager. Jij loopt warm voor zowel een goede bak koffie met ons gezellige team als voor het opbouwen en behouden van warme contacten met iedereen waarmee je dagelijks in contact komt.

Jij zal de verantwoordelijkheid krijgen over het gehele logistieke proces, van voorraadinkopen tot het transport van de geproduceerde flessen die van de productielijn af komen. Hierbij geef jij leiding aan onze Material Planner en vier Heftruckchauffeurs.

Verwacht verder geen strak omkaderde functie. Als onze nieuwe Supply Chain Manager krijg jij de ruimte om jouw functie uit te bouwen vanuit operationeel naar volwaardig strategisch niveau. Uiteraard binnen de kaders uitgedrukt in onder andere tijd, ruimte en geld. Dit vereist daadkracht en flexibiliteit om met veranderende omstandigheden om te gaan. Verder kan je de volgende belangrijke taken verwachten:

 • Het opstellen en implementeren van een korte en lange-termijn strategie voor Supply Chain Management binnen onze vestiging te Mijdrecht;
 • Het identificeren van potentiële verbeteringen op het gebied van inkoop, transport, magazijninrichting en logistiek;
 • Het opstellen van rapportages en analyses (zoals KPI’s) ter onderbouwing van verbeteringen;
 • Analyseren en realiseren van een zo optimaal mogelijke voorraad in samenwerking met onze leveranciers, transporteurs en klanten;
 • Leidinggeven aan en samenwerken met 4 Logistiek Medewerkers en 1 Material Planner;
 • Contractonderhandelingen en -opvolging met leveranciers en transporteurs;
 • Het adviseren en voorbereiden van onze productieafdeling;
 • Coördineren en verwerken van reststromen vanuit het productieproces;
 • Periodiek uitvoeren voorraadtellingen.

DIT BEN JIJ

Om de grote hoeveelheden grondstoffen, materialen en producten te coördineren, moet je gestructureerd en planmatig te werk gaan. Kritisch zijn op zowel jezelf als anderen, onderzoeken en initiatief nemen wordt zeker gewaardeerd! Verder beschik je over:

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Affiniteit met (proces)techniek;
 • Leidinggevende kwaliteiten;
 • Minimaal twee jaar ervaring in een vergelijkbare rol;
 • Kennis en ervaring op het gebied van Logistiek en Inkoop zijn beide een sterke pré;
 • Goede beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal in woord en geschrift.

DIT HEBBEN WE JOU TE BIEDEN

De mogelijkheid op een vaste baan in een modern, internationaal groeiend familiebedrijf waarin jij mee kunt groeien. Een informele werksfeer, met ruimte voor jouw ideeën en initiatieven. Uiteraard bieden wij een marktconform salaris op basis van jouw opgedane kennis en ervaring.

Kijk ook eens op onze website om nog meer te weten te komen over onze ALPLA-familie. Grijp jij deze kans om onderdeel te worden van onze familie? Wij zien jouw reactie graag tegemoet! Mocht je nog vragen hebben, neem dan vooral contact met mij op.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Contact person
Linda Smeding , Human Resources

ALPLA Nederland B.V.
Groot-Mijdrecht-Straat 39, 3641RV Mijdrecht, Netherlands
T +31 297 782017, www.alpla.com

Directions apply